Užijte si to tu, snad vás můj blog nějak zaujme... :) Budu moc ráda, když se sem někdy vrátíte nebo písnete komentář! ;)



Lindsay Lohan

Lindsay s Jojo

5. dubna 2007 v 16:47 | Tess
Tyjo,ta Jojo je oproti Lindsay taková malá holčička,co?? :D
Vypadá jak její faninka....

Něco o Lindsay

17. ledna 2007 v 13:10 | tess
Narození : 2.7.1986
Místo narození : New York,USA
Znamení : rak
Barva očí : modro - zelená
Barva vlasů : zrzavá
Oblíbená barva : modrá,růžová
Oblíbený předmět : matematika
Oblíbené zvíře : pes
Oblíbení herci : Orlando Bloom,Brad Pitt,Johny Depp,Colin Farrell
Matka : Dina Lohan
Otec : Michael Lohan
Zajímavosti :
Práci modelky se věnuje už od tří let,na kontě má asi přes 60 televizních reklam,původně se jmenovala Lindsay Dee Lohan,ale Dee jí nepřišlo profesionálně atraktivní a tak se rozhodla pro Lindsay Morgan Lohan.
Filmografie :
2004 - Dramarama, Protovný sprostý holky, Confessions of a Teenage Drama Queen
2003 - Mezi námi děvčaty
2002 - Najděte stopu (TV)
2000 - Bette (TV), Life Size (TV)
1998 - Past na rodiče
1996 - 1997 = Another World (TV seriál)

Boží oblečení!

26. července 2006 v 18:23 | tess

Fotečky

26. července 2006 v 18:21 | tess
 
 

Reklama