Užijte si to tu, snad vás můj blog nějak zaujme... :) Budu moc ráda, když se sem někdy vrátíte nebo písnete komentář! ;)



Červen 2008

Jaké je Pokání, video na rozlučku a maškarní?? x)

23. června 2008 v 21:19 | Tess |  deníček
Tak jsem se konečně koukla na Pokání!! Hurá!! Ale páni, nestačila jsem se divit... Je to nádherný film. Milion poklon režiséru Joeovi Wrightovi a hercům Jamesu McAvoyovi a Keiře Knightly!! Byly to fakt skvělé výkony, z čehož vyplývá, že vznikl skvělý film... Už se nedivím, že dostal Oscary.. Trochu jsem se sice bála, že když jsem od toho tolik čekala, tak že to bude horší, ale bylo to vážně fantastický. Sice hodně smutný a dramatický (taky že to je drama, že jo..), ale vážně krásný. Hrozně se mi líbí písničky k tomu, pětiminutový záběr a závěrečná scéna, kdy se James/Robbie honí s Keirou/Cecilií na pláži. Kdo se na to nedíval, nemůže vědět, a proto vám tenhle film doporučuju.. Ale připravte se trochu na depkovitou náladu a že si pěkně pobulíte.. Ale jinak je to paráádní podívaná, neuvěřitelný příběh a fantasticky natočený film. Zřejmě budete muset dávat pozor na každé slovo, ale fakt to stojí za to.
Pak mě taky dneska dojalo video z našich třídních fotek, co udělal spolužák na naši "školní" rozlučku.. Už se těším, až to ve středu předvedeme celýmu druhýmu stupni, bude to bombastický.. K tomu ještě kytky a dárky.. Moc se těším..
A ještě poslední věc-dneska jsme měli na tancáku maškarní a já vymyslela, že půjdem s partnerem do obrácených rolí. Já jako partner a on jako partnerka.. Musím říct, že na nás byl asi vtipný pohled, jak já("partner"), tančím holčičí kroky a on("partnerka"), tančí ty klučičí. Nj, někdy jsme se pro zábavu úplně vyměnili, takže jsem si párkrát zatančila klučičí kroky, ale radši jsme to nezkoušeli v quickstepu atd.. Pak tam byly taky super origoš kostými jako Pipi dlouhá punčocha, montér, havajská tanečnice, uklizeč, karatista nebo kovboj.. Nj, prostě my si umíme zařídit zábavu..
Tak zatim páá!!
Tessynk@

Diplomek pro LuciLunku za příběhovou bleskovku-5.díl

23. června 2008 v 20:21 | Tess |  Vaše ceny
Gratuluju, LuciLunko, moje věrná čtenářko... x)

Diplom pro Kikinu za příběhovou bleskovku-4.díl

23. června 2008 v 18:27 | Tess |  Vaše ceny
Gratuluju a taky se omlouvám za zpoždění. Doufám, že se bude diplomek líbit!! :)

Helfněte mi v další SONB

23. června 2008 v 17:58 | Tess |  soutěže
Přihlásila jsem se zase po dlouhé době do nějakých soutěží o nejhezčí blog a jedna už běží, takže pokud mě tady podpoříte a dáte mi hlas, budu moc ráda!! Kdyžtak mi taky napište do komentářů, kde potřebujete hlásnout, a navzájem si helfnem.. Thanks!!

Diplom pro Aduš za příběhovou bleskovku-3.díl

23. června 2008 v 17:46 | Tess |  Vaše ceny
Gratuluju, Aduš, a moc moc se omlouvám za hrozné zpoždění!!!

Chceš mít super návštěvnost??

22. června 2008 v 17:44 | Tess |  Zajímavosti
Čaw,chceš mít takovéhle počítadlo v 9:31 ráno???Když jo tak poslouchej:
•Na blog si dej vždy zdroj když kopíruješ,tak lidi jdou většinou za tím,co je nové,potřebuješ new článek!
•Na blog si musíš dát tenhle článek!Ale uveď zdroj!/zdroj od koho to máš skopírovaný/když si to dáš teda na ten blog,tak musíš psát reklamy,tak asi takhle: Ahoj,chceš mít super mega návšťevnost?Jestli jo tak klikni na můj web,a můžeš mít on-line i 88 747!
•A když to všechno uděláš a budeš psát ty reklamy,tak lidi přijdou se na to kouknout,a na tvém počítadle se o 1 člověka zvýší!Tak to zkus a uvidíš.. :)

Blythe foto

21. června 2008 v 15:57 | Tess |  Blythe

Bleskovka k příběhu Láska je silnější než smrt - 5.díl KONEC!!

21. června 2008 v 13:42 | Tess |  bleskovky
1)Jak se jmenuje ředitelův syn?
2)Co Carmen udělala, když přišla do třídy?
3)O čem byl tenhle díl? (stručně)
4)Líbí se ti mé povídky? (upřímně)
5)Co chceš na diplom?
- příběh Láska je silnější než smrt najdeš v rubrice MAKE FROM TEDIUM, v PŘÍBĚZÍCH a pak už klikneš jenom na určený díl.. ;)

Info o Jamesovi

21. června 2008 v 13:14 | Tess |  James McAvoy
Datum narození: 21.4.1979
Místo narození: Glasgow, Skotsko
Znamení: Kozoroh
Celé jméno: James Andrew McAvoy
James bydlel se svou sestrou Joy McAvoy od sedmi let u babičky a dědečka, protože se jeho rodiče rozvedli. Studoval na Royal Scottish Academy v oboru hudba a drama. Jako dítě se chtěl stát misionářem a před tím, než začal hrát, uvažoval, že se stane knězem. Naštěstí se ale dal na herectví, a tak ho můžeme vidět například ve filmech jako: Děti Duny, Wimbledon nebo v seriálu Shamelles, ale zahrál si i ve významějších filmech jako třeba - Letopisy Narnie: Lev, čarodejnice a skříň a hlavní role ve filmech Wanted, Penelope, Pokání a Vášeň a cit.
James McAvoy

Filmografie

21. června 2008 v 12:51 | Tess |  James McAvoy
1995 - The Near Room.....Kevin
2001 - Bazén.....Mike
2001 - Bratrstvo Neohrožených.....James Miller
2002 - Bollywood Queen.....Jay
2002 - White Teeth.....Josh
2003 - Děti Duny.....Leto Atreides II
2003 - Early Doors.....Liam
2004 - Wimbledon.....Carl Colt
2004 - Uvnitř tančím.....Rory O´Shea
2004 - Strings.....Hal
2005 - Mackbeth.....Joe Meckbath
2005 - Letopisy Narnie: Lev, čarodejnice a skříň.....pan Tumnus
2006 - Zahřívací kolo.....Brian Jackson
2006 - Penelope.....Johnny/Max
2006 - Poslední skotský král.....Dr. Nicholas Garrigan
2007 - Pokání.....Robbie Turner
2007 - Vášeň a cit.....Tom Lefroy
2008 - Wanted.....Wesley Gibson

Dneska byl ale den!! (spíš ráno..)

21. června 2008 v 12:16 | Tess |  deníček
Bože, dneska byl ale den!! Já myslela, že padnu... Totiž, jeli jsme na soutěž v tancování do Prahy, jenomže mně se tam děsně nechtělo, protože jsem věděla, že se nijak neumístíme. Do Prahy se sjíždějí velké konkurence, a tak jsme tam neměli šanci. Samozřejmě, jak jsem předpokládala, jsme získali jenom 3 body a nepostoupili jsme ani do semifinále, takže jsme jeli hodinu tam a hodinu zpátky kvůli 4 tancům... Ale kdyby jen to... Jeli jsme v autě s rodinou mého partnera. Nejen, že si můj partner sedl pěkně pohodlně do předního sedadla, takže jsme se vzadu mačkaly já, mamka a maminka mého partnera, ale ještě ke všemu mi bylo blbě, bolelo mě břicho a tatínek Jirky (mého partnera) jel tak rychle, že jsem si myslela, že už to nevydržím. Hlavně jsem si přála už být na místě... Takže jsem pak byla ze všeho vyklepaná a unavnená, přičemž mi bylo jasný, že v tomhle stavu nedokážu na soutěži předvést nic moc. A to jsme se ještě přihlásili jenom na standard, protože v latině bysme už vůbec dopadli bídně..
No nic, ale aspoň už jsem doma... Včera se mi stala jedna taková úžasná věcička, ze který jsem měla hrozně velkou radost, ale nebudu to tu rozebírat. A taky už jsem si konečně zarezervovala Pokání, takže se na to dneska juknu.. Tak se mějte, příště pa!!
Tessynk@


Web časopis Tess - červen 2008

19. června 2008 v 19:02 | Tess |  Web časopis Tess
WEB ČASOPIS TESS - ČERVEN 2008
Čawik!! Vypadá to, že tohle je teprve 2.vydání Web časáku Tess... To první jsem zveřejnila v září 2007, ale momentálně je zase "blogové období", což znamená hromadné přidávání nových článků a spusty inspirace a nápadů, ale taky čas na Web časopis... Protože se blíží prázdniny, rozhodla jsem se sem dát nějaké rady, co dělat o prázkách... Kromě toho se taky dočtete, kdo byl zvolen ženou a mužem měsíce (vámi samozřejmě ), nějaké ty novinky ze světa celebrit, úvahu měsíce nebo co se bude nosit v létě... Tak moc doufám, že se tu dozvíte něco nového nebo zajímavého!!

Láska je silnější než smrt - 17.díl

19. června 2008 v 18:08 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
Carmen vhrkly do očí slzy. Nepamatoval se na ni!
"Jsem tvoje holka, Jay! Chodili jsme spolu na přehradu, ke mně domů a k tobě domů... A včera jsi mi dal tohle, pamatuješ?" došla až k jeho posteli a zoufale mu ukázala prstýnek s vyrytým C+J.
"Já... Nepamatuju si, promiň mi," omlouval se Jay a vzal si do ruky prstýnek. "Ale fakt, je tu C jako Carmen a J jako Jay. Mami, tati, je to pravda?" otočil se na rodiče s důvěřivým pohledem a oba dva přikývli.
"Miloval jsem tě? A ty mě?"
"Moc..." řekla tiše Carmen. Začala mu vyprávět o všem, co spolu prožili, od úplného začátku až po konec. A na konci se v ní probudila jiskřička naděje - Jay si některé malé útržky vzpomínek pamatoval! Dokonce jí bezděčně a pro něho bezúčelně řekl jednu řádku jeho básničky pro ni. Pak zase zavrtěl hlavou a řekl, že vůbec neví, odkud to má.
Ale Carmen věděla, že bude trpělivě čekat a pomáhat mu a věděla, že už nikdy si možná nebude pamatovat všechno, ale něco postačí. Teď už si byla naprosto jistá, že by ho milovala, i kdyby byl zemřel, stejně tak, jako svou zesnulou maminku. Věděla, že...
...láska je silnější než smrt.
KONEC

Jen pár slov a pak padám

19. června 2008 v 18:07 | Tess |  deníček
Tak... Dneska nebudu měnit barvu písma ani přidávat složitější smajlíky, protože nemám čas... Jenom píšu, abych nezahálela...
Z úterý do včerejška jsem byla se třídou na výletě v Mladějově. Jeli jsme vlakem do Libuně a pak asi 7km do Mladějova, kde jsme se unaveně svalili do chatek a odmítali výlet do Prachovských skal. Učitelky to později nakonec vzdali (zase), a tak jsme šli na Prachovský skály až druhý den, včera. Když jsme se vrátili, sbalili jsme si bágly a vyrazili na vlak. Bylo to tam hodně zajímavý, hlavně v úterý večer, ale nebudu tu psát podrobnosti, ani nechci... Tak se nezlobte...
Taky se včera od 4 do 5 hodin v Anglii konal web chat s Feeder (v našem čase od 6 do 7), jenomže já se z výletu vrátila až kolem 18:30, takže už jsem to nestihla... To byla moje příležitost, jak se konečně trochu skontaktovat se svou nejoblíbenější kapelou a já to prošvihla.... Takže mě to fakt hrozně mooc mrzí...
Jinak se asi nestalo nic moc zajímavýho, akorát doufám, že už se mi konečně na sobotu podaří ukořistit to Pokání, jinak umřuuuu!!!! Paa!!
Tess

Láska je silnější než smrt - 16.díl

18. června 2008 v 20:04 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
Carmen na básničku strnule zírala a četla si ji stále dokola. V břiše jí začali poletovat motýlci a v hrudi pocítila příjemné šimrání. Usmála se pro sebe. Bylo to tak krásné...

Láska je silnější než smrt - 15.díl

17. června 2008 v 18:12 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
"Je mimo ohrožení života," pronesl muž a všichni tři si neuvěřitelně oddechli. "Ale má mnoho zranění v oblasti hlavy a ještě nevíme přesně, jaké mohou být důsledky, ale je jisté, že nějaký ten pátek si ho tu necháme. Navštívit ho ale můžete až zítra. Zatím se z kómatu neprobral," informoval doktor.

Láska je silnější než smrt - 14.díl

16. června 2008 v 15:01 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
"Ach bože!" vykřikla Carmen a rukou si zakryla ústa. Po chvíli zděšeného ticha, kdy jí to všechno docvakávalo, zašeptala: "Jak se to stalo?"

Místo Pokání alespoň Silent Cry

16. června 2008 v 14:16 | Tess |  deníček
Taak... Jsem zase tady, po víkendu nenudy... Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/bbbbb.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Jak už jsem psala, byla jsem v Praze za mým bratránkem Vojtou, a přestože jsem se trochu bála, že po těch dvou dnech už mě omrzí si s ním hrát a starat se o něj (kdo kolem sebe má nějaké malé dítě, určo to zná), ale kupodivu mi to ani nevadilo. Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/aaaaaaaaaaaa.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Alespoň jsem se nenudila, a v neděli jsem domu přijela spokojená, že jsem svého malého bratránka zase konečně viděla... Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/pppppp.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Samozřejmě, co jsem jinak mohla čekat. Co myslíte, koukla jsem se už konečně na DVD Pokání?? Samo, že ne... Totiž, jak jsem psala, že mi mamka zarezervovala DVD ve videopůjčovně... Tak ho pak zapomněla vyzvednout, zatímco jsem byla v Praze. Takže budu muset zřejmě čekat zase na další víkend a bůh ví, jestli se na ten film vůbec někdy podívám. Svádí mě to už dokonce k tomu, že si ho asi radši rovnou stáhnu... Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/ffffff.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Už mě to docela začíná štvááát!!! (slušně napsáno)
Jinak dneska jsme se ve škole zase moc neučili (no, vlastně vůbec), což je prima.. Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/iiiiiiiiiiiiiiii.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. A zítra jedem do středy na třídní výlet do Mladějova... Tak doufám, že to bude aspoň trochu fajn.
A co nesmím zapomenout!!!! Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/aaaaaaaaaaaa.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Dneska Feeder vydávají své new CD "Silent Cry"!!!!! Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/ccccccccc.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Už se moc těším, až ho tady v ČR někde seženu a koupím si ho... Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/zzzzzzzzz.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Přestože už to mám stáhlý, chci mít alespoň něco hmatatelného na památku, abych si tak za 20-30 let mohla říct: Tak tohle byla moje nejoblíbenější kapela.... Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/ccccccccc.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://i180.photobucket.com/albums/x53/HilliQ/aaaaaaaaaaaa.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Ok, ok... Tak já běžim, paa!!
Tessynk@

Láska je silnější než smrt - 13.díl

14. června 2008 v 17:59 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
"No tak dělej!" zasmála se Carmen. "Nebo to nevydržím!"
"Musíš!" polechtal ji Jay a dívka zavřeštěla.
"Nech toho!"