Užijte si to tu, snad vás můj blog nějak zaujme... :) Budu moc ráda, když se sem někdy vrátíte nebo písnete komentář! ;)



Březen 2007

3.bleskovka - ukončena!!

28. března 2007 v 21:02 | Tess |  bleskovky
Takže zase známé otázky ;)
1)Kdo to je?
2)Kde hrál? (alespoň dva filmy)
3)Kolik mu je?
4)Co chceš na diplom??
Tak rychle pište,vyhrává první!! ;)

Cena pro Smartu za 2.bleskovku

27. března 2007 v 17:32 | Tess |  Vaše ceny
Takže...rozhodla jsem se,že když jste mi nikdo nenapsal do 2.bleskovky a ta už několik dní trvá,že dám diplom první,která sem dala správnou odpověď a to je Smarta,takže tady je diplom pro ní:

Další pondělí...

26. března 2007 v 11:43 | Tess |  deníček
Tak zas je tu pondělí a celej tejden školy...Ach jo.Upřímně,nejradši jsem pěkně v teple sama doma a čtu si,přemejšlím nebo poslouchám hudbu...Prostě doma jsem sama sebou ;) Moje nej místo je můj pokoj :)) Mám ráda,když se třeba bavím se super kámoškou,ale nějak nemám ráda velký sešlosti,protože nijak nevynikám...A právě proto jsem radši doma sama a právě proto nemám ráda školní dny.Chci volno,jako všichni... :) No nic,tak jsem se zas trošku vykecala....Možná,že když to nějak udělám,tak sem dám i svoji fotku,ale vždycky jsou moc velký,tak si ještě chvíli budete muset počkat,než to nějak udělám... ;) Zatím čusky!
Tess

Můj styl oblékání

25. března 2007 v 21:17 | Tess |  pár stran z mýho života
Takže...Už mám dost toho,že chci pořád najít nějaký dobrý styl oblíkání,který by se mi líbil.Takže jsem si vymyslela takovej svůj vlastní,žádnej origoš,ale prostě jen tak... :) Do mýho stylu patří výrazné a veselé barvy,jako třeba oranžová,žlutá nebo zelená.Potom hezký džíny ozdobený barevným páskem a řetízkem,těsný a příjemný tričko a pěknej roláček nebo mikinu.Nějak mě ale nezaujmuly takový ty bachratý mikiny...Mám ráda těsnej svetřík nebo hezkou mikinku... ;) Taky sem patří samozřejmě prstýnky a řetízky,naučnice a čelenky,který k tomu laděj,ale to všechno má ještě čas... :) Dost mi toho ještě chybí,ale právě sbírám doplňky v oranžový barvě a pak se asi vrhnu na zelenou,abych to mohla pěkně střídat :) Navíc teď na jaře a v létě se to bude pěkně hodit! ;) tak mi držte pěsti... :)


Filmografie Johnnyho

25. března 2007 v 12:47 | Tess |  Johnny Depp
2006 - Piráti z Karibiku : Truhla mrtvého muže
2005 - Mrtvá nevěsta
2005 - Karlík a továrna na čokoládu
2005 - Hledání Země Nezemě
2004 - Libertin
2004 - Tajemné okno
2003 - Ztracen v La Mancha
2003 - Kdysi dávno v Mexiku
2003 - Piráti z Karibiku : Prokletí Černé perly
2002 - Čokoláda
2001 - Kokain
2001 - Z pekla
2000 - Než se setmí
1999 - Devátá brána
1998 - Strach a hnus v Las Vegas
1995 - Mrtvý muž
1992 - Arizona Dream

O Johnym Deppovi

25. března 2007 v 12:34 | Tess |  Johnny Depp
Datum narození : 9.6.1963
Místo narození : Owensboro,Kentucky,USA
Znamení : Blíženci
Celé jméno : John Christopher Depp II
Má sestru Christie Dembrowski,bratra Dannyho Deppa a matku Betty Sue.Hodně často se stěhoval s rodinou,díky otci Johnovi,který musel jako inženýr cestovat za prací.Rodiče navíc neměli dobrý vztah a tak Johnny,ve snaze před tím vším utéct,propadl drogám.Když mu bylo 15,jeho rodiče se rozvedli.V 16 skoncoval se školou a začal se věnovat hudbě.Založil kapelu The Kids a vydal se s ní do Los Angeles.Tam potkal svoji ženu Lori Allisonovou,se kterou se ve dvaceti oženil,ale manželství jim vydrželo jen dva roky.Naštěstí ho Lori seznámila s Nicolasem Cagem,který jej vzal na schůzku se svým agentem a tak se stal z Johnnyho herec.Jeho první film byla "Noční můra v Elm Street".Dostal se tam díky dceři režiséra.Během natáčení Střihorukého Edwarda poznal svoji lásku,Winonu Ryderovou.Po třech letech ale přišel rozvod a pak Johnny chodil spíš střídavě s Kate Moss.Jeho dcera Lily-Rose Melody Depp,kterou měl s Vanessou Paradisovou,se narodila 24.5.1999 v nemocnici nedaleko Paříže.

Další vtípky

25. března 2007 v 12:07 | Tess |  Vtipy a srandičky
Telefonát do školy: "Dobrý den,paní učitelko.Omluvte prosím dneska Honzu.Nepřijde,je velmi nachlazený." "V pořádku.A kdo volá?" zeptá se učitelka. "Můj otec."
V lese u cesty stojí zajíc.Jde okolo vlk a zajíc na něj drze volá : "Hej vlku,dej mi 20 korun!" "Neotravuj, nebo tě sežeru," odpoví vlk. "Tak si to pojď rozdat do křoví," navrhne neohroženě zajíc.Za chvíli vlk vyběhne z křoví celý pomlácený,rychle si opráší kožich a utíká pryč.Chvíli na to jde okolo liška. "Hej liško,dej mi 20 korun!" volá zase zajíc. "Neotravuj,nebo tě sežeru," odpoví liška. "Tak si pojď rozdat do křoví!" kasá se zase zajíc. "Jó,tak tohle už znám.Zase s medvědem nemáte na pivo,co?"
Do zverimexu vrazí rozčilený muž s ledním medvědem na vodítku : "Kde je ten gauner?" "Který?" ptá se prodavačka. "ten,co mi před rokem prodal bílého křečka!"
Eva přiběhla do kuchyně a rychle snědla celou bonboniéru.Rozzlobená matka se ptá : "A to jsi vůbec nepomyslela na svého bratra?" "Ale pomyslela.Proto jsem taky tolik spěchala."
Maruška ne a ne jíst.Stále by chtěla vědět,k čemu je to jídlo vlastně dobré.Otec se nakonec rozčílí a zařve : "To zelené tě ochrání před kurdějemi,žluté je fajn na zrak,bílé posiluje a to všechno dohromady tě zachrání ped pořádným výpraskem,ty mrně rozmazlené!"
Chytne stařík kouzelnou rybku a ta mu povídá : "Když mě pustíš,rybáři,splním ti jakékoli přání." A stařík na to : "No,rybko,to máš smůlu.Půjdeš na pekáč,já jsem totiž kouzelný dědeček."
Šestiletý synek přiběhne za maminkou s brekem,že ho jeho malá sestřička tahá za vlasy.maminka mu vysvětluje : "Přestaň brečet.Ona je ještě malá a neví,že tahání za vlasy bolí." Synek odejde a za chvíli je zase slyšet pláč.Maminka doběhne do pokoje a uvidí příšerně ubrečenou holčičku.Synek se na maminku nevinně podívá a říká : "Tak,a teď už to ví."
Pepíček prosí maminku,aby mu koupila psa.Ale maminka říká : "Ne,žádnýho psa,jsou z toho chlupy,smrdí to a je to špinavý." Pepíček znova prosí,ale maminka zase odmítá : "Ne,psa prostě ne.Můžeš chtít cokoli jiného,ale psa ne." Pepíček tedy navrhne,že si budou hrát na maminku a tatínka.Maminka se nejprve trochu vyděsí,ale pak souhlasí. "Co mám tedy dělat?" "Vem si nějaké pěkné spodní prádlo a počkej na mě v ložnici." Maminka udělá,co si Pepíček přeje a čeká.Pak se otevřou dveře ložnice a vnich stojí Pepíček v tatínkových trenýrkách a volá : "Stará,vstávej,jdeme koupit mladýmu psa!"

Vtipy

24. března 2007 v 23:01 | Tess |  Vtipy a srandičky
Stojí dva kosmonauti na Marsu a vyděšeně se dívají střídavě na sebe,na Zemi,na raketu,na Zemi,na sebe,na raketu a takhle pořád dokola,až to jeden z nich nevydrží a vybuchne : "Co na mě pořád tak hloupě zíráš?Já jsem klíčky vevnitř nezabouchnul!"
Číšník nabízí hostovi : "Mám telecí srdce,vepřová játra a hovězí jazyk." "Pane vrchní,vaše osobní problémy mě nezajímají!" odpoví host.
"Novákovi si nedávno pořídili nového mazlíčka - skunka," říká jedna sousedka druhé. "A co ten smrad?" "Na ten si to chudák zvíře bude muset zvyknout!" odpovídá.
Potkají se dva psi a jeden říká : "Kam jdeš?" Druhý odpovídá : "K doktorovi s blechama." První na to : "To máš teda smůlu,já je mám už dva roky a ještě nemocné nebyly."
""Pane doktore,manželka odjela a nechala mi tu syna.Starám se o něj,chodím s ním na procházky,koupu ho,uspávám a přesto se mi ztrácí před očima.Zhubnul už o šest kilo." "To je divné.A čím ho krmíte?" ptá se lékař. "Ó ne,na to jsem zapomněl!"
"To je fantastické!Váš pes umí hrát šachy!" "Ale vůbec ne,už třetí partii prohrává!"
Potká bacil bacila : "Jak se máš?" ptá se první. "Nic moc,asi jsem chytil penicilin," odpovídá druhý.
Otec křičí na syna : "Zase jsi dostal pětku z dějepisu!Jak je to možné?" "Já za to nemůžu,táto!To zavinil Alexandr Veliký!" bránil se syn. "Tak si najdi jiného kamaráda,jasný?!" křičí otec.

"Miluju tě" ve 20 jazycích

24. března 2007 v 22:48 | Tess |  Něco pro holky
Albánsky - Te Dua
Anglicky - I love you
Dánsky - Jeg elsker dig
Finsky - Mina rakastan sinua
Francouzsky - Je t'aime
Holandsky - Ik hou van jou
Chorvatsky - Volim te
Italsky - Ti amo
Maďarsky - Szeretlek
Německy - Ich liebe dich
Norsky - Jeg elsker deg
Polsky - Kocham tie
Portugalsky - Amo - te
Rumunsky - Te iubesc
Rusky - Ja těbja ljubju
Řecky - Sagapo
Slovensky - L'úbim ťa
Španělsky - Te amo
Švédsky - Jag aelskar dig
Turecky - Seni seviyorum

Rozdíly mezi klukama a holkama

24. března 2007 v 22:40 | Tess |  Něco pro holky
Přednosti kluků :
- zachovají si klidnou hlavu
- dá se na nich testovat,co se klukům líbí a co na ně zapůsobí
- znají všechny nejnovější počítačové hry
Přednosti holek :
- umí trpělivě naslouchat
- dovedou poradit
- dokážou urovnat hádky
Kluci :
- vidí lépe celky
- často přerušují hovor
- mají lepší abstraktní myšlení
- lépe rozpoznají riziko
- líp rozeznají sladkou a hořkou
Holky :
- vidí líp detaily
- mají lepší periferní vidění
- mají lepší barevné spektrum
- jsou vnímavější
- jsou vytrvalejší
- mají lepší schopnost čichu

Zajímavé... :)

24. března 2007 v 22:28 | Tess |  Něco pro holky
V rozhovoru (s klukem :)) prý záleží z 93% na gestech a mimice a jen ze 7% na obsahu vysloveného.Z toho vyplývá,že tak moc nezáleží na obsahu slov,ale spíš,aby to bylo zábavné a fajn ;)
Zásady : otevřenost,tolerance,respekt,zájem o ostatní,oční kontakt
3 důležitá slova : prosím,promiň,děkuju

Líčení

24. března 2007 v 22:22 | Tess |  Něco pro holky
Tak...Něco k typům pleti a tak ;)
Takže jestliže máš světlé oči,zkus stíny modré nebo zelené,pokud tmavé,tak béžové nebo zlatavé odstíny.Linka u vnitřního okraje víčka oči zmenší a zvýrazní,linka nad řasami oči rozšíří.Lepší,než výrazná rtěnka,je třpytivý lesk,který pusu opticky zvětší.Brunetkám sluší oranžové a zlatavé odstíny,blondýnám nafialovělé a stříbřité.

Účesy k typům obličeje

24. března 2007 v 22:01 | Tess |  Něco pro holky
Kulatý obličej - hodí se k tobě řidší ofina a sestříhané vlasy,vyvaruj se kraťoučkým vlasům nebo dlouhým vlasům ve stejné délce
Protáhlý obličej - sluší ti polodlouhé vlasy,mírně sestříhané a vlnité,nezkoušej radši ofinu,mikado a ohon
Trojíhelníkový obličej - zkus copy,ohony a kratší mikáda,nesekne ti hodně nepravidelné účesy a silně sestříhané vlasy

Tucet fotek

24. března 2007 v 18:36 | Tess |  Johnny Depp

Fotoš

24. března 2007 v 18:09 | Tess |  Orlando Bloom

Filmografie

24. března 2007 v 17:44 | Tess |  Orlando Bloom
2007 - Piráti z Karibiku : Konec světa
2006 - Piráti z aribiku : Truhla mrtvého muže
2005 - Elizabethown
2005 - Království nebeské
2004 - Haven
2004 - Trója
2004 - Calcium Kid
2003 - Pán prstenů : Návrat krále
2003 - Ned Kelly
2002 - Pán prstenů : Dvě věže
2001 - Černý jestřáb sestřelen
2001 - Pán prstenů : Společenstvo prstenu
1997 - Wilde

Životopis

24. března 2007 v 17:37 | Tess |  Orlando Bloom
Datum narození : 13.1.1977
Místo narození : Catenbury,Kent,England,UK
Znamení : kozoroh
Sestra : Samantha
Už od malička chtěl být hercem a s podporou své matky se zúčastňoval hereckých festivalů.Získal stipendium na herecké škole British American Drama Academy.Zahrál si agenta ve hře "A Walk in the Vienna Woods" a to mu pomohlo k malé roli v televizním filmu "Wilde".Dál studoval na prestižní Londýnské škole "Guildhall School of Music and Drama".Během studia si také zahrál v několika divadelních představeních.Jenže se mu během studia přihodila nehoda,když spadl z druhého patra na záda.Zakrátko ho ale naštěstí propustili z nemocnice.Pokoušel se získat roli v trilogii Pána prstenů a i když si měl zahrát Faramira,nakonec po schůzce s režisérem dostal roli Legolase Greenleafa.Na tuhle roli se připravoval jezdit na koni,šermovat a střílet z luku.Pak hrál malou roli ve filmu "Černý jestřáb sestřelen" a v roce 2003 si úspěšně zahrál v Pirátech z Karibiku.

Pár jarních obrázků

24. března 2007 v 17:11 | Tess |  ostatní
Takže...Začíná nám jaro a tak jsem sem dala nějaký obrázky na zlepšení nálady ;)

Jsem v soutěži o nej blog!!

24. března 2007 v 15:31 | Tess
Klik:
Soutěž o nej blog
To je ikonka na stránku,kde je soutěž o nej blog,ve který jsem přihlášená...Tak pls hlasujte pro www.tessvse.blog.cz budu vám fakt vděčná!! ;)