Užijte si to tu, snad vás můj blog nějak zaujme... :) Budu moc ráda, když se sem někdy vrátíte nebo písnete komentář! ;)



Leden 2007

Zpátky do minulosti - 3

19. ledna 2007 v 8:28 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
Blanka zadržela dech, když uslyšela hlas své první nevlastní matky. Byl jemný. Ale Blanka nepočítala s tím, že se s ní setká tak brzo. A teď ji tu slyšela. Najednou chtěla rychle pryč, utéct. Ale nemohla.


Dolls maker

18. ledna 2007 v 8:02 | tess |  Dollzky
www.elouai.com (candy dollzky)

Zpátky do minulosti - 2

18. ledna 2007 v 8:01 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
Blanka se druhý den probudila časně ráno. V hlavě se jí motaly vzpomínky na včerejší den, jakoby se jí to jen zdálo. Nebyl to všechno přece jen sen? Ne, všechno bylo tak skutečné! Rychle se oblékla a upravila. Věděla, co bude dělat. Půjde najít svojí vlastní mámu. Na kuchyňské lince našla papír s jejím životopisem. Než si ji vzala její nevlastní máma, byla v jednom dětském domově.

Celebrity bez make-upu

17. ledna 2007 v 18:54 | Tess |  Zajímavosti

Zpátky do minulosti - 1

17. ledna 2007 v 15:33 | Tess |  Krátké,mnou vymyšlené,příběhy
U Blanky Krtníkové a její mamky byla dnes zase návštěva. Blanka mamčinu kamarádku nesnášela a tak šla do svého pokoje, aby se vyhnula různým otázkám. Byla ale zvědavá, takže když se dole ozvalo:

Filmografie Olsenek

17. ledna 2007 v 13:17 | Tess |  Olsenky
2004 - Jeden den v New Yourku
2002 - Výlet do Říma, První jízda
2001 - Sestry na Bahamách, Sestry v Londýně
2000 - Sestry v akci
1999 - Gólová výměna, Výlet do Paříže
1998 - Táta z plakátu
1995 - Malé dohazovačky, Jak byl dobyt Západ
1993 - Měsíční kámen
1992 - Jedeme k babičce

Něco o Lindsay

17. ledna 2007 v 13:10 | tess |  Lindsay Lohan
Narození : 2.7.1986
Místo narození : New York,USA
Znamení : rak
Barva očí : modro - zelená
Barva vlasů : zrzavá
Oblíbená barva : modrá,růžová
Oblíbený předmět : matematika
Oblíbené zvíře : pes
Oblíbení herci : Orlando Bloom,Brad Pitt,Johny Depp,Colin Farrell
Matka : Dina Lohan
Otec : Michael Lohan
Zajímavosti :
Práci modelky se věnuje už od tří let,na kontě má asi přes 60 televizních reklam,původně se jmenovala Lindsay Dee Lohan,ale Dee jí nepřišlo profesionálně atraktivní a tak se rozhodla pro Lindsay Morgan Lohan.
Filmografie :
2004 - Dramarama, Protovný sprostý holky, Confessions of a Teenage Drama Queen
2003 - Mezi námi děvčaty
2002 - Najděte stopu (TV)
2000 - Bette (TV), Life Size (TV)
1998 - Past na rodiče
1996 - 1997 = Another World (TV seriál)

Různé videoklipy

16. ledna 2007 v 13:32 | Tess |  Videa

Šťastný Nový rok!!! :)

16. ledna 2007 v 12:50 | Tess |  deníček
Ahojky!!!!Tak jsem zase tu a je už rok 2007!! ;)) Dala jsem si pár předsevzetí....Akorát,že číslo 2006 je podle mě rozhodně hezčí než číslo 2007.Jinak Vánoce byly zase povedený,dostala jsem mp3,hru The sims 2 - Pets,snowboard,zimní bundu i s kalhotama,knížky,mikiny,nějaký ty šminky, atd.Na Nový rok jsem se asi 4 hodiny dívala na televizi a přitom se přecpávala kyselejma cibulkama,různejma salámama a brambůrkama... :* Zatím se asi nic novýho nestalo,jen že jsem teď hrozně nastydlá,mám rýmu a tak.... :( Tak zatím pá!
Tess

O Ashley

16. ledna 2007 v 12:44 | Tess |  Olsenky
Jméno : Ashley Fuller Olsen
Narození : 13.6.1986
Barva očí : modro-zelená
Barva vlasů : blond
Oblíbené oblečení : džíny,krátký top,sandále
Oblíbené zvíře : její pes
Oblíbené jídlo : špagety
Oblíbené pití : džus
Oblíbené barvy : žlutá,purpurová,modrá
Zajímavosti:
Miluje Brada Pitta,Bena Aflecka a čokoládovou zmrzlinu,nesnáší květák a její nejoblíbenější předmět je matika.

O Mary-Kate

16. ledna 2007 v 12:44 | Tess |  Olsenky
Jméno : Mary-Kate Olsen
Narození : 13.6.1986
Barva očí : modro-zelená
Barva vlasů : blond
Oblíbené oblečení : džíny,pohodlný top,kabelka
Oblíbené zvíře : kůň
Oblíbené jídlo : pizza
Oblíbené pití : džus
Oblíbené barvy : kaštanově hnědá a modrá
Zajímavosti :
Miluje jahodovou zmrzlinu a Toma Cruise,nesnáší čokoládu,květák a cibuli,její neoblíbený předmět je matika.